Meie pere pesapuu

10. veebruar 2014

10.02.2014 - 44. elupäev

Täna sai täis 33. rasedusnädal...
Arsti nägin täna ainult vilksamisi ning midagi ta rääkida ei jõudnud. Ilmselt ta käis hiljem veel, aga ma ei juhtunud siis laste juures olema. Ja ega tal vist midagi uut rääkida polegi. Ainult tissitamise kohta oleks tahtnud küsida, et kas siis võiks juba proovida. Ämmaemand käis ka uurimas, et kuidas meil olukord on, kas võiks proovima hakata. Toidukoguseid oli tõstetud mõlemal 1 ml võrra, Liisal nüüd 27 ja Kasparil 25. Liisale anti täna siis rapsiõli esimest korda ja lisaks mingit uut pissimiserohtu. 
Proovisin tänase õe käest neid mõlemaid endale sülle küsida, aga ta ei tundunud ka sellest ideest vaimustatud olevat. Ja kui tema käest ka ei saa, siis vist ei saagi, sest tänane õde on üks toredamaid. Peab vist arsti arvamust küsima, kui arst lubab, siis ei jää neilgi muud üle:)
Täna ma pesin ja kaalusin mõlemad ise. Ja panin esimest korda ka Liisa riidesse. Õde mõõtis mõlemad üle ja lisaks peaümbermõõdud ka.
Täna tuli veel üks ema juurde, nii et nüüd on "lüpsiruumis" järjekord, sest masinaid on 3, aga emmesid 4 ja rohkem masinaid neil polevat.
Õue täna ei kippunud, sest ilm tundus udune ja märg olevat. Heegeldasin hoopis Kaspari tekile äärepitsi, nii et see on nüüd päris valmis. Ainult see tahaks pressimist, kuid triikrauaga on siin haiglas vist probleeme:) Ja Liisa tekile hakkasin ka lappe juurde heegeldama. Pidin tekile ka uue värvilahenduse välja mõtlema, sest valget lõnga enam poes ei olnud. 
Liisa ja Kaspar tegid õhtul trikke. Mõlemad kakasid oma voodid täis, Liisa ees ja Kaspar järgi. Õde naeris ka, et kohe näha, et kaksikud:) Liisa tegi esialgu voodisse pissi ja kui ma õde kutsumas käisin, siis jõudis ka kakada. Õde pidi ka vesimadratsi katte ära vahetama. Ja niikaua kui ma lüpsmas käisin, vahetas õde Kaspari mähet ja tema kakas ka voodi täis. Positiivne on muidugi asja juures see, et nad ise kakavad ikkagi:)
Õhtul jäime palatikaaslasega millegipärast õhtusöögist ilma. Me ei jäänud hiljaks, aga isegi nõud olid ära koristatud, söögist rääkimata. Väga kummaline. Ja kui ma poleks eile poes käinud süüa ostmas, mis siis saanud oleks? Peaksin hommikul 9-ni tühja kõhtu kannatama? Täiesti mõistetamatu. 
Skaipisime ka jälle kodustega. Ja ma juba igatsen meeletult nende järele, mis siis, et üleeile alles nägin:( Ja mõtlesin, et miks see peab nii olema, et ma ei saa nende juures olla. Ei saa igal õhtul neile päriselt headööd kalli-musi teha. Ei saa nende juures olla, kui Karl sai esimese 5 ja käis esimest korda diskol ning Sander õppis lugema. Igal juhul hakkan juba järgmist kojusõitu planeerima. Seda on üsna raske teha, kui pole õrna aimugi, kaua me üldse haiglas peame olema ja isegi mitte seda, millal võiksime 3.-le korrusele pääseda. Sest sealt enam koju käima ei saa.   
Liisa värsked mõõdud: kaal 1409 g (+38), pikkus 39 (+0,5) ja peaümbermõõt 27,5 cm.
Kaspari mõõdud: kaak 1250 g (+25), pikkus 38 (+1) ja peaümbermõõt 28. 

1 kommentaar:

kõige laisem laiskloom ütles ...

no mina küll arvan, et dr Paluste võiks küll lubada, ta on väga tore.. võibolla pead mitu korda ja põhjalikult seletama, aga proovimata ära jäta :)