Meie pere pesapuu

23. september 2009

Hõissa pulmad!

Nii tore, kui sõpruskonnas ka keegi pulmi peab. Ei ole enam meie ainukesed õnnelikud. Minu arust ikkagi abiellumine teeb mehest ja naisest perekonna. Kooselu on selline nii ja naa: jah elame küll koos, aga kui homme enam ei meeldi, siis saan vabalt minema jalutada. Aga kui sa oled teineteise, paaripanija ja kümnete pulmakülaliste ees lubanud oma kaasat hoida ja armastada elu lõpuni ja seda kõike veel allkirjaga kinnitanud, siis sa ju püüad seda lubadust iga hinna eest täita. Minu arust perekonnaseisuameti paaripanija rääkis väga kaunilt armastamisest, toetamisest, austamisest, hoolimisest. Seda kõike on vaja, et igapäevaelust läbi tulla. Ja ennekõike on vaja hoida armastust.
Pulmapidu oli väga tore, pruutpaar väga kaunis, nalja ja mänge oli, tantsu oli ja muidugi süüa oli. Pulmapeole minek oli väga hea põhjus kodust välja saada. Lapsed on õnneks juba piisavalt suured ja vanaema väga vastutulelik, seega saime üle pika-pika aja ka mehega koos kuhugi minna, see kulus meile vägagi ära. Vanaema sai lastega väga hästi hakkama, emme-issi muretsesid ikka rohkem ja muudkui tüütasid oma helistamistega:) Tartus sai ka natuke jalutatud ja nostalgitsetud.
Veel kord: Palju õnne ja armastust noorpaarile! Ja ootame siis järgmiseid, loodetavasti pruudipärg sai õigetele inimestele maha mängitud:) Ja palun ärge tehke 5 ühes:)!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kui sa oled teineteise, paaripanija ja kümnete pulmakülaliste ees lubanud oma kaasat hoida ja armastada elu lõpuni ja seda kõike veel allkirjaga kinnitanud, siis sa ju püüad seda lubadust iga hinna eest täita.

Tihtipeale võib elu hoopis oma rada mööda käia ning allkiri paberil või aegu tagasi antud lubadus armsamale ei tähenda inimese jaoks enam midagi.Või vähemasti sel hetkel enam midagi.
Eks see iseenda ja oma partneri petmine ole. Samas võib imestada kui palju naisi (või ka mehi) andestavad oma kaasadele sellised möödajooksmised.

Jõudu teile edaspidiseks!

lumeuss ütles ...

Elu ongi imelik, aga kes ütles, et ta peab lihtne olema???
aaa ja mis puutub 5 in 1:D
Siis tegelt oleks see ju päris äge idee:D

Mps ütles ...

mitte et ma pulmade tähtsust kuidagi maha teha püüaksin, aga minu meelest kooselu ja abielu puhul pole minema jalutamise mõttes mingit vahet: inimene kas on selleks võimeline/omab selleks kalduvust või mitte.

jupike ütles ...

sõber jurist armastab mulle alati toonitada, et õiguslikult tuleks tegelikult lugeda kehtivateks nii kirjalikke kui ka suulisi kokkuleppeid. Kahjuks muu seaduandlus ja inimeste arusaam abielu teemast ei suuda selleni küündida. Oma küünilist arvamust asjast ei hakka siinkohal parem avaldama. Pidu on tore asi ;)

saarlanna ütles ...

Eks elu teeb jah oma keerdkäike ja kunagi ei tea, mis võib juhtuda. Ja siis ei loe ilmselt ka paber allkirjadega või sõrmused sõrmes. Ja ilmselt on ka Mpsil õigus. Mina aga sinisilmselt tahan uskuda, et abielu on midagi püsivat, kuigi jah, ühiskond püüab järjesti vastupidist tõestada.

maailmaparandaja ütles ...

Mina olen lihtsalt paadunud romantik ja pulmade pooldaja!