Meie pere pesapuu

21. aprill 2006

Võidab see, kel on surres rohkem asju?

Võrreldes eelmise postitusega on toimunud mõned edusammud ja meil on taskus üürileping Turu 3-26 kahetoalise korteri kohta. See ei ole küll päris see, mis me oleksime tahtnud, aga siiski igatpidi sobilik. Ja seoses korteri leidmisega tuleb loomulikult ette võtta kolimine. Uskumatu, kui palju asju on siia 4 ja poole aastaga kogunenud! Ma ei ole roti aastal sündinud, kes pidavat kõiksugu asju koguma ja alles hoidma, samuti peaks ma olema keskkonnatehnoloog, kes võimalikult vähe tarbib, aga siiski on kogunenud palju asju. Tartusse sai tuldud Opeli-täie asjadega, nüüd aga oleks tagasi minnes vaja ilmselt väikebussi või veoautot. Muidugi annab kolimine suurepärase võimaluse üleliigsetest asjadest vabaneda, mida ma ka tegin ja mitu kotitäit asju rändab prügimäele või keskkonnajaama, aga alles jäi siiski palju ja tegelikult siiski kõik (vähemalt mingil määral) vajalikud. Eks rahulikult lahti pakkides saab veel põhjalikult sorteerida.
Peale asjade on siia korterisse kogunenud ka hulgaliselt mälestusi. Esimene öö siin on siiani meeles. Siia jääb mälestus pidudest, tülidest ja leppimistest, meie kihlumisest, lapse saamise üle rõõmustamisest ja ootusest ning palju-palju-palju muud.
Ja kevad on ka lõpuks käes! Pühapäeval nägime Toomel lausa 4 liblikat- 2 esimest kollased, siis kirju ja siis jälle kollane, nii et mind ootab kuldne suvi!

4 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

ohohoo, Turu 3 maja nostalgia.. suurepärane asukoht (bussijaam, mitmed poed ja ennekõike AURA hästi lähedal..), neljapäeviti (oli vist) suhtkoht akna alt läbi marssivad sõdurpoisid, see kuidas Maris tahtis ühte kodutut härrat pekiga visata :oD, pidevalt ummistuvad torud, köögi kraanikauss, milles sügisel miski aeg kasvas muru (no peaaegu..), kõrvalkorteris kisavad lapsed ja haukuv koer, mõnus aknalaud, kus päikest võtta, vormelionude pilte täis kapp, põrandal teleka vaatamine.. oeh, palju palju veel.. ja nüüd kolite te kõrvalkorterisse :oD.. nummi, vähemalt ma peaksin uksekoodi teadma ;o).. vaadake siis võimaluse korral üle, kas 25ndamas korteris ka keegi juba elab
P.S ma olen mõttes teiega, kui te raskeid raamatuid trepist tassite.. ja kõike muud ikka ka..

maailmaparandaja ütles ...

Nähh, siis ikkagi olid need suured mustad prügikotid, mida me kolisime mõeldud prügimäele saatmiseks...

Unistaja ütles ...

Huvitav, et mul see pekitükijuhtum küll meeles ei olnud, nüüd kui sa seda mainisid, tuli nagu midagi häguselt meelde...

kõige laisem laiskloom ütles ...

irw@unistaja's comment :o).. oh aegu ammuseid..