Meie pere pesapuu

21. detsember 2005

Jõulumõtisklus

Pole väga pikka aega kirjutanud. Aga mis ikka huvitavat kirjutada on, kui sa aina kodus oled. Jah, kahjuks ei taha kõik nii hästi ja sujuvalt minna, kui mina tahaks. Aga pole viga, peaasi, et kõik lõpuks korras oleks.
Nüüd siis on jõulud lõpuks käes! Üks jõulupidugi maha peetud, mille juures oli eriti tore see, et jõululaule sai laulda. Pole ammu peale jõululaupäeva kiriku sellist võimalust olnud, kuna kooris ei laula enam ja kodus emaga on ka natuke imelik laulda. See-eest laulan ma muidugi omaette neid.
Ja fantastiline jõuluilm tuli ka laupäeval! Niiii paks lumi maaliliselt puudel ja põõsastel, imekaunis. Saaremaal vist on kahjuks vähem seda valget jõuluimet. Just sinna homme tee meid viib.
Merike tõstatas jõulupeol küsimuse, et kuidas aasta kokkuvõttes oli. Nojah, selle üle peab lausa pikemalt küünlavalgel mõtisklema, kuid väga lühidalt, siis lõpp hea, kõik hea! Sest minu suurim unistus on täitumisega poole peal.
Kõikidele, keda enam ei kohta, soovin imekauneid jõule, ilusat aastavahetust ja uuelt aastalt kõikide soovide täitumist.

1 kommentaar:

kõige laisem laiskloom ütles ...

heeh, mis halba on koos emaga laulmises? me näiteks üritasime Jõulu Vana kurdistada mitmehäälse variandiga päris mitmest tuntud jõululaulust.. ja issi kah veel jorises kaasa.. vaene Vana :o).. pidas siiski üllatavalt kaua vastu meie seltskonnas (arvestades ka issiMardi improviseeritud luuletusi, mis alati just kõige sündsamad ei tundunud)..