Meie pere pesapuu

25. märts 2014

25.03.2014 - 87. elupäev

Öösel magasime päris hästi, aga hommikupoole Liisa hädaldas ja magas mul kõhul siis. Peale varahommikust söötmist vaatasin, et polegi mõtet magama minna ja käisin siis duši all hoopis. Ja siis tuli juba õde Kasparile silmatilku panema ja oligi hommikusöögi aeg. 
Silmaarst uuris jälle Kasparit ja arvas üllatuslikult, et talle pole operatsiooni vaja! Et on märke, et tal võiks see ise paraneda! Nii uskumatu uudis! Olin täiesti valmis, et ta neljapäeval operatsioonile läheb. Aga lõpuks üks hea uudis ka. Järgmisel teisipäeval vaatab ta jälle ja Liisat ka. Loodetavasti siis ei selgu, et ikka on operatsiooni vaja:(
See tähendab ka seda, et me võiks teisipäeval koju saada!
Kasparil võeti ka sond ära, et sööb siis palju sööb. Muidugi täna oli jälle see silmatilga päev, nii et ei tea, mis saab.
Täna õues ei käinud. Aga õhtul tegin mõlemale vanni. Sain täitsa üksi hakkama! Kuna nad erinevas graafikus on, siis Kaspar käis enne. Rahulikult lasi ennast ära vannitada, sõi kõhu täis ja jäi tšillima. Mõne aja pärast ärkas Liisa, tema käis ka vannis, sõi kõhu täis ja jäi uuesti magama. Kaspar oli aga ikka üleval. Lõpuks ei teadnud ta ise ja veel vähem mina, mida ta tahab. Magada nagu ei tahtnud, aga hakkas vigisema. Lõpuks vaatasin, et uus söögiaeg hakkab peale tulema, pole mõtet teda magama pannagi. Sõi siis natuke ja lõpuks peale väikest protesti jäi magama.
See on kummaline fenomen, et alati, kui emme mõtleb, et võiks varakult magama minna, siis emb-kumb neist otsustab üleval olla. Ja teine fenomen on see, et isegi kui nad magavad ja emme otsustab ka voodisse minna, siis täpselt siis, kui mul kõik une-eelsed rituaalid tehtud, voodisse poen ja tule kustu panen, teeb emb-kumb neist vääks! Nagu nad kuuleksid, et emme nüüd voodisse tuli:)
Liisa söömised: 36, 52, 76, 86, 92, 70.
Kaspari söömised: 58, 42, 42, 38, 32, 62, 30.
Liisa kaalus täna 2578 (+38) ja Kaspar 2498 (+14) g.
Täna saab mul 3 kuud haigla(te)s oldud...

Kommentaare ei ole: