Meie pere pesapuu

23. märts 2014

22. ja 23.03.2014 - 84. ja 85. elupäev

Laupäev
Öösel oli meil issiga hea konveieri töö:) Tema valmistas ühe lapse ette ja kontrollis mässut, siis tõi minu juurde sööma, kui teine ärkas, siis valmistas teise ette ja tõi teise sööma ning siis krooksutas esimest. Siis natukeseks tuttu ja jälle otsast peale:) Mis seal salata, nii on ikka kergem küll ja magada sain ka rohkem:)
Lisaks sain tänu issile päeval tunnikese pargis jalutada ja kevadet nautida ning hiljem veel korra väljas poes käia. 
Ja tegime siis lastele vanni ka. Esimesena läks Kaspar vanni. Ja igaks juhuks kutsusime õe ka toeks. Aga sain täitsa ise hakkama ja Kasparile täitsa meeldis. Kusjuures selles Inglismaa filmis vannitati ka last lina sees, nagu II korruse õde Kaspariga tegi. Peaks ka kunagi ikkagi proovima, täna tegime "klassikalises" stiilis vanni:) Õhtupoole läks siis Liisa ka vanni. Talle ka täitsa meeldis, igaljuhul protesti ei avaldatud. Tema jaoks oli see ESIMENE kord oma elu jooksul! Ometi on ta juba 12 nädalat vana:) Ega ju otseselt mingeid vastunäidustusi vanniks pole juba tükk aega olnud, aga kui Kaspar käis, siis oli Liisal tissitamine plaanis ja hiljem on kuidagi ära ununenud. Ja nüüd üleval ma pole tahtnud ka üksi esimest korda mässama hakata. Aga nüüd kui esimene kord tehtud, vast võtan siin veel asja üksi ka ette.  
Liisa söömised: 80, 58, 68, 58, 80, 118 (isiklik rekord!)
Kaspari söömised: 56, 40, 56, 36, 68 (isiklik rekord!), 60. Täna polegi pidanud Kasparile juurde andma sondist rohkem kui 5 ml koos selle FMS-iga. 
Liisa läks täna Kasparist mööda ja kaalus täna 2452 (+110!, aga kaalumine oli ka üsna peale rekordsöömist) ja Kaspar 2450 (+18) g. 

Pühapäev
Liisa magas peale oma rekordsöömist ka pikalt. Proovisime küll äratada, aga mõtlesime, et pole väga mõtet, kuna tal on kõht niikuinii täis alles.
Hommikul käis meil Triins külas. Tõi meile süüa ja Tartust ühe saladusliku paki. Selle paki sees olid imearmsad kootud kostüümid lastele: kampsunid ja püksid, roosad Liisale ja rohelised Kasparile. Aitäh, aitäh, aitäh Kristel, need on kindlasti nii mõnusad soojad neil seljas.
Kui eile tundus, et Kasparil saab ka sondi ära võtta, siis täna ta nii tubli ei olnud. Ta tahab üldse sellist mängimist saada: sööb mingi väikese portsu ära ja jääb magama. Kui siis krooksutada ja kaaluda, siis hakkab uuesti tissi otsima ja lõpuks sööb oma portsu ikka täis.
Peale lõunat läks issi jälle ära. Kurb oli teda ära saata, aga nüüd on vähemalt teada, et järgmisel korral, kui ta tuleb, siis saab ta meid juba koju viia! Kordan koguaeg mantrana endale, et 2 nädalat veel, 2 nädalat veel...
Liisa söömised: 80, 82, 65, 110, 74, 70.
Kaspari söömised: 20, 32, 76 (isiklik rekord!), 42, 66. Vaatan nüüd, et Kasparil on üks söögikord vähem hoopis millegipärast.
Liisa ületas täna 2,5 kilo piiri ja kaalus 2502 (+50) ja Kaspar 2490 (+40) g.  

Kommentaare ei ole: