Meie pere pesapuu

10. august 2010

Puhkuuus!!!

Lõpuks algab ka minul puhkus. Eelmisel esmaspäeval peale toredat nädalavahetust tööle minnes mõtlesin, et oh, polegi hullu, võiks veel tööl käia. Ja et saan kõik asjad tehtud. Ja siis hakkas tööd tulema uksest ja aknast. Vanad jamad pealegi. Aga ütleme, et viimasel sekundil sai kõik siiski tehtud.
Mis mind puhkuse ajal ootaks?
Palju seda: Ja ehk natuke seda:Kuna aga meie peamine veesüsteem näeb välja selline:siis ei jäänud meil muud üle, kui mõneks ajaks ema juurde kolida. Teine kaev nimelt sai ka tühjaks. Õigemini küll ämbriga natuke vett veel sai, aga nädal aega sõime papptaldrikute pealt ja vett tõin töö juurest:) Vahepeal on küll vihma sadanud, aga see natuke ilmselt kaevu veetaset veel ei mõjuta, nii et teadmata ajaks oleme asumisel (kardetavasti sügisvihmade alguseni). Kuna nii u 30000.- puurkaevu rajamise jaoks pole hetkel kusagilt võtta:( Kuidagi ei tahtnud kodust ära tulla, kuna niiiii palju tegemist on ja puhkus pealegi, aga mis teha. Nii et need, kes tahavad siiski riikliku püha puhul meile appi puid lappima tulla, võtke joogi- ja kätepesuvesi kaasa:)
Kui mõtlema hakata, siis tavaliselt kraani lahti keerates peetakse seda ju enesestmõistetavaks, et seal vesi tuleb. Ja ei loe iga piiska või liitrikest. Aga kui sealt kraanist äkki enam ei tule vett, siis sain aru küll, kui eluliselt vajalik see ikkagi on ja sugugi mitte enesestmõistetav. Üle pika aja ema juures nõusid pestes oli see täitsa meeldiv tegevus, ei pidanud kopsiku ja külma veega solberdama, iga tilka lugedes.
Mul oli puhkuse ajaks palju plaane tehtud, aga nüüd lendasid nad kõik uppi. Aga peamine on siiski see, et saan koos lastega olla.

Kommentaare ei ole: