Meie pere pesapuu

17. august 2007

Viimased nädalad Tartus

Väike ülevaade sellest, mis me siin siis korda oleme saatnud.


Mänguväljakul käinud palju, isegi mitu korda päevas vahel.

Mänguasjamuuseumis käisime. Kuigi väljapanekut vaatasin suht kiiruga, enamus aega kulus mängutoas, soovitan ka teistele. Nii lapsepõlvenostalgia mõttes. Eriti meeldisid nukumajad mulle. Miniatuursed väga tõetruud esemed.


Elvas Verevi rannas sai peesitatud ja sel aastal ka esimest korda ujumas käidud (kui modellid pole pildi avaldamisega nõus, siis andke teada).



Ning Leigo järve ääres kontserdil käidud. Unistaja poolt kirjeldatud Leigo tee nägi välja selline:

Kuid kontsert Rujaleidjatega ja õhtune järv olid seda teed väärt (Liisi Koiksoni oleks tahtnud ikkagi ka kuulda). Huvitav on see, et olen nüüd kuulnud Ruja laule nii Superstaari Taavi kui ka Jassi Sahharovi, Chalisi, Hedvig Hansoni jt esituses, Ruja enda esituses aga vaid paari laulu. (kahjuks paremat pilti ei osanud teha, see tulede, vee ja helide mäng oli kokku ikka fantastiline)

Eloga kohtusime, on teine täitsa inimese nägu, istub ja roomab ja ajab püsti.

Käisime ka Mailastega hüvasti jätmas Elva lasteaia mänguväljakul, kus tehtud pilte võib näha siin. Väga tore oli. Järgmisel suvel lubati meile Saaremaale külla tulla.

Ongi lühidalt kõik. Lisaks oleme koristanud ja asju pakkinud, mõlemad tegevused koos Karliga on suht mõttetud, kuna asjad loobitakse vastalt laiali ja kapp on jälle näpujälgi täis. Oleme ka palju Tartus lihtsalt ringi jalutanud ja nostalgitsenud, st mina, Karlil pole veel põhjust. Ilus oli, aga otsa sai. Kohtumiseni Saaremaal!

Kommentaare ei ole: