Meie pere pesapuu

29. märts 2007

Karl Kolmhammas

Eelmisele sissekandele on tulnud nii palju kommentaare! Huvitav oleks jah meeste arvamust ka teada, nemad ju hindavad naiselikkust oma pilguga. Ise arvan tegelikult ka, et emadus teeb naised ilusaks, võib-olla ei ole neil nii palju aega oma välimisele ilule tähelepanu pöörata, aga neis on midagi ürgnaiselikku ikkagi, mis kumab läbi.
Vahepeal on Karl saanud 10-kuuseks. Ümmargune juubel. Arsti juures käisime jälle üle tüki aja. Pikkust mõõdeti 76 cm ja kaal näitas 10,61 kg. Igati tubli poiss arsti arvates. Allergoloogi juurde jõudsime ka lõpuks, kuid seal selgus vaid see, mida ma isegi arvasin - Karl on porgandi vastu allergiline.
Üles tuli esimene hammas ka, nii et nüüd on neid 3, võib juba närida küll:).
Üldiselt ta omaette tegutseda ei taha. Emme peab ikka kõrval põrandal istuma, siis toimetab küll oma purgi- ja pudelikaantega, viimasel ajal on ta ka pihta saanud, mis klotsiteoga ning rõngaste ja torniga teha, kuigi väga osav ei ole. Kuna emmel on vaja lõputööd kirjutada, siis vahepeal käis meil Pille Karliga mängimas. Täitsa hästi said omavahel läbi, Karl täitsa kilkas.


Seoses selle lõputööga ja osalt ka sellega, et meie uus läpakas ei ole meiega väga koostööaldis, teatan, et blogid lähevad õppepuhkusele (käsitöö jaoks niikuinii aega ju ei ole). Kui just vahepeal midagi äga olulist hingel ei ole, siis järgmist sissekannet võib oodata 28. mail, teemal, et kas jõudsin või mitte.

Kommentaare ei ole: