Meie pere pesapuu

8. mai 2006

Viimse reliikvia radadel

Kuna Romanil olevat lõputöö esitamise tähtaeg edasi lükatud ja tal vaba aega üle jäi, siis tuli see ju kuidagi ära raisata. Pisut vindise peaga tuleb häid mõtteid ja nii viis pühapäeval tee meid Taevaskotta ja Põlvasse. Pühapäevane vaba päev, imeilus soe ilm, päike, värske õhk, linnud laulavad, männimets kohiseb ja lõhnab, imekaunis ürgne loodus, hea seltskond- mis sa hing veel tahad?
Noor ornitoloog jälle tegevuses

Neitsikoobas

Üks väike lebo käib ikka asja juurde:)

Ja tundub, et Murphy ei kehti sünnituse alguse puhul. Ei aidanud see, et Margus purjus oli, ei aidanud väljasõit Põlvasse, et sünnitusmajast piisavalt kaugel või nii. Ei aidanud ka pikk jalutuskäik Taevaskojas. Täna arsti juures selgus, et ta ei ole isegi vaagnasse laskunud veel, mis tähendab ilmselt, et tal on veel aega küll. Nädal aega anti veel armuaega, kui 15.-ks sündinud ei ole, siis on haiglasse minek ja hakatakse talle kaasa aitama. Ei tea, kas ta on lihtsalt laisk või meeldib nii väga seal olla. Egas midagi, eks ma siis veeren ja ootan edasi. Shampuse ostsin ära igaljuhul, pidavat ka vanarahva tarkuse järgi aitama, sauna pole kahjuks kusagilt võtta.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pootsman ühineb kiidulauluga. Tõesti oli ülimõnus laupäeva õhtupoolik ja pühapäev.Elu on ilus, tsiteerides klassikuid ja mis kõikse olulisem....järgmine päev oli 8 mai!!!
Aga teinekordki. Pakuks järgmisena välja Setumaa reisi, sest ma tahan oma silmaga näha, kas sealsed naised on tõesti samasugused nagu Tartu omad:D

Unistaja ütles ...

Poleks pidanud seda sissekannet lugema...

Anonüümne ütles ...

täna on juba 9.mai!!! ja elu on endiselt ilus:)