Meie pere pesapuu

18. juuli 2005

Rattamatkaks treenides

Perekond Kallas veetis laupäevase kuuma suvepäeva ratastel, jalgratastel. Eesmärgiks treenida Saaremaa matkaks. Kuna me oleme ilmselt ainukesed, kes teavad täpselt, kuhu sõita, siis peaks emb-kumb meist ees sõitma. Seekord viis tee meid Saadjärvele. Ooo, Vooremaa on lahe! Alla sõita on muidugi lahedam kui üles ronida. Kõigepealt mööda Piibe maanteed, siis väike jahutav suplus Saadjärves, mis oli mõnusa liivase põhjaga ja selge veega. Edasi mööda mingit väga treppis kruusateed ja siis Narva maantee. Kokku sõitsime üle 3 tunni natuke ja 51, 4 km. Ja sellises palavuses sõita oli ikkagi tappev.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kalevit seekord vist ei tule, seega on teil isegi lootust koht esireas hõivata ;)

maailmaparandaja ütles ...

või peaks ikkakalevile ka teatama?

saarlanna ütles ...

No kui te niiii kangesti tema järele igatsete, siis võib ju kutsuda:)

Anonüümne ütles ...

väga suure tõenäosusega jääb minu jaoks seekordne rattamatk töökohustuste tõttu ära:( kui te Kalevile seda mainite, siis tuleb ta kindlasti kohe rõõmuga teiega matkale;):p:D

Anonüümne ütles ...

eelmise kommentaari autor oli Triin
vabandust:)

maailmaparandaja ütles ...

Kalev ei tule, Merike ei tule, Triin ei tule. Aga kes tulevad? Seline positiivne jah-ide nimekiri kuluks praegu marjaks ära. Mina olen muidugi ise suur JAH.

saarlanna ütles ...

Mul tekkis sama küsimus, et kes siis üldse tulevad? Inimesed on vist kõik internetivabalt rannas lebotamas. Aga jah, ega küsimus ei ole kvantiteedis, vaid kvaliteedis:)

Anonüümne ütles ...

Rääkisin täna sandraga (valetan, tegelikult essemmesssseerisin) ja tema igatahes lubas küll tulla