Meie pere pesapuu

23. veebruar 2008

Linnavisiit

Teisipäeval sai arsti juures käidud. Värsked strateegilised mõõdud: 87,5 cm ja 14,1 kg. Ka sel korral kaalu peale ise läinud, kuigi kodus kaalub end pidevalt, ja mõõdupuu alla pidi ka jõuga sundima. Muud tarka sel korral arsti juures ei tehtudki, sünnipäeva puhul järgmine kord minna ja siis tehakse süsti ka kingituseks.
Peale arstilkäiku külastasime Marleeni ja tema emmet ehk siis Murdjalapsukest. Sel korral olid pudinad juba väga asjalikud koos. Aeg-ajalt ikka läks mänguasjade pärast riiuks ka, aga rohkem said hästi läbi. Käsikäes käidi terve korter läbi, hüpati Marleeni voodis, pugesid ka kahekesi teki alla kõrvuti ja Karl tegi pruudile autoga sõitu. Marleen korraliku võõrustajana pakkus ikka Karlile süüa ka. Ja tundus, et Marleen pole veel titekeelt unustanud, igal juhul kui Karl talle pika jutu maha rääkis, siis Marleen vastas: "Ei ole!". Kahjuks jäi fotokas venna autosse, väga armsaid pilte oleks saanud.
Täna käis Karl kasvuhoones kaevamas, arvas vist, et piisavalt kevad juba, varsti vaja istutama hakata. Seal oli tegelt mõnus soe ja tuulevari tänase tormise ilmaga.
Ja pilt sellest, kuidas Karl issiga räägib, enamasti ta küll noogutab, ilmselt teadmatusest, et see ei ole videotelefon. Karl tahab alati telefoniga rääkida, kui teised seda teevad. Valin talle siis meie vana Tartu numbri, mille peale tädi tüdimatult teatab, et number ei ole kasutusel, kontrollige numbrit! Karlil on lõbus ja räägib vastu. Ja mobiiliga on ta isegi issile helistanud.