Meie pere pesapuu

5. veebruar 2007

Perekond Kallase infoagentuur teatab

Kallaste perekonda kuulub nüüd uus liige- eesti keeles armsalt kõlava nimega rüperaal. Algul tundus tõesti, et oleme endale väga kalli vahvliküpsetaja ostnud, sest muud sellega teha ei saanud, kuna inimliku eksituse tõttu saadeti meile tühi arvuti ja Windowsi plaat ei jõudnud kohe järgi ja siis ei saanud seda ikkagi mitte-itimees ära installeeritud. Lõpuks siiski läks ta tööle ja mulle väga meeldib tema klahvide vaikne klõbin.
Ja üks uudis on veel- kui ma suudan end vähegi kokku võtta, issi tegeleb sama tublilt Karliga ja Karl laseb emmel asjalik olla, siis on mul kevadel lootust kool lõpuks ära lõpetada. Sain omale rahvastikugeograafiaalase teema ja juhendaja, kuigi siiani olen ainult suhelnud tema doktorandiga. Instituudis vaadati küll algul kahtlevalt, et keskkonnatehnoloog ja rahvastikugeograafia.... Lõpuks küsiti ka Manderi käest ja tema arvas, et mis siis ikka. Peaasi, et nad kaitsmisel ikka ei teata, et sorry, keskkonnatehnoloog ikka ei saa sellise töö eest kraadi.
Tundub, et Karl aga jätab selle käputamise üldse vahele. Eelmisel nädalal hakkas ta istuma ja siis kohe põlvili ajama ning kohe ka püsti ajama, kui on millestki kinni hoida, jalad küll tudisevad all. Esimest korda ta tegi seda voodi võre najal (muidugi ajal, kui ta oleks pidanud magama jääma:)), nüüd armastab ronimisseinana kasutada emmet ja issit. Aga väga osav on ta sahtleid sorteerima ja nende najal end püsti hoidma ning dushinurka armastab ronida. Pissipoti ostsime talle ka, aga senini on ta sellega vaid "kuivtrenni" teinud:)

Kommentaare ei ole: