Meie pere pesapuu

28. september 2006

On üks paik...

Huvitav, miks peab Kuivastu sadamas tervitama just alkoholireklaam?
Pole tükk aega kirjutanud. Et mis siis vahepeal toimunud on?
Selle hooaja esimene haigus üle elatud. Täislaks- kurguvalu, nohu, palavik, köha. Ja sinist lehte Karlile esitamiseks ei anna keegi.
Saaremaal puhkamas käidud. Seal võtsime maast üles kõik ettejäävad kartulid:) Korjasime tublisti röösököid (neid on tõesti palju sel aastal) ja natuke kukeseeni.

Sõime õunu, pirne ja ploome. Vaatasime üle uue koduvalvuri Reksi (sest Rambo lahkus igavestele jahimaadele).


Ning saime vanaema kallistusi, kohe mitu korda.
Karl sai 4 kuuseks. Torti tehti ja puha. Pildil limpsivad maiasmokad vahukoort.

Aga Karl, va laiskvorst, ei viitsi keerama hakata, muidu täitsa tubli poiss. Mängib mänguasjadega, mis tähendab, et hoiab neid kahe käega, vaatab tükk aega ja topib siis suhu. Üldse on ta käed nagu väikesed haaratsid, koguaeg tahaks miskit pihku ja kui pihku saab, siis kohe suhu.
Karlile meeldib kilgata ja eriti hea tuju korral laginal naerda, seda eriti issiga koos olles, emme ei ole vist nii naljakas. Magamise jonnist oleme vist lahti saanud, nüüd jääb ilma nututa magama enamasti. Kõhuli olles näeb ta välja nagu kinni jäänud masin, pea on üleval, käed ja jalad siputavad, aga kõht on maas kinni mis kinni ja edasi ei saa. Ma püüan teda küll Marleeni edusammudega innustada, aga vist tuleb ikka Maailmaparandaja kutsuda keeramist õpetama:)

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Ei tea midagi, ma pole eriti osav keeramise õpetaja. Mäletan, Frederikale üritasin seda selgeks teha. Ta aga oli nii laisk, et ei viitsinud mitte keerata. kaugelt näha, et saaks akkama, tema aint irvitas mulle näkku ja ei keeranud. A kui tuleb aeg roomamist õpetada, siis olen küll platsis.
ja muid lollusi võin ka õpetada.

Anonüümne ütles ...

tundub paks poiss ka olevat, aga küll hakkab pöörama varsti

saarlanna ütles ...

Paks laps- ilus laps, ütles vanaema Karlile