Meie pere pesapuu

1. oktoober 2008

Ütle üks ilus poisslapse nimi!

Kõigepealt sulgeme sünnipäeva ennustusvõistluse, pakkumisi laekus tervelt 3: tv arvas, et uus ilmakodanik kavatseb sündida 25. oktoobril, Maailmaparandaja, et 31. oktoobril ja Unistaja, et 5. novembril. Kindlasti tuleb sellele auhind ka, kes õige kuupäeva pakkus. Ma ise arvan millegipärast, et oktoobris ta ei sünni. Kui ma Karli tulemise järgi arvutasin, siis võib isegi 12. novembrini minna. Aga eks see paistab, mis titt ise sellest arvab...
Kuna me siiski mõnevõrra rohkem tüdrukut arvasime tulevat ja kaks ilusat poisinime sai juba esimene kord "ära raisatud", siis nüüd ei ole uuele ilmakodanikule nime mõeldud. Või õigemini on, aga ükski ei ole õige tundunud, nagu Karl algusest peale. Maailmaparandaja sünnipäeval sai küll hulk nimesid juba välja praagitud:), aga siinkohal kuulutan avatuks nimede pakkumise, mis jääb avatuks tite sünnini. Võib-olla ta sünnib nö silt varba küljes, et teda nähes teame kohe, mis ta nimi on, aga võib-olla kuluvad kõik pakkumised ära.

8 kommentaari:

Unistaja ütles ...

Sa ju kokku lepitud, et Kristjan :p

Aga ok, pakume siis veel mõned: Kaspar, Artur, Rain, Indrek, Georg, Alari, Sander.

kõige laisem laiskloom ütles ...

ma arvan, et ikkagi on parim vaadata lapsele silma ja siis saab aru, et mis tema nimi küll on.. ei saa ju olla kindel, et ta täpselt Kristjani nägu tuleb, eksole..

Oliver on ilus nimi tegelikult, kui mul oleks 2 venda, siis oleks teise nimi olnud Oliver (loe: oleks õe asemel venna saanud, oleks Oliver olnud)
Rasmus
...

Anonüümne ütles ...

Rasmus Pontus ja Lontu

Anonüümne ütles ...

Kuna teil juba Karl Markus on esimene laps, siis teise nimeks ma pakuksin Joosep Markus. Või midagi seoses Joosepiga.

Anonüümne ütles ...

Joosepit hakataks koolis Joosuks, Jossiks või veel millekski hullemaks kutsuma

Anonüümne ütles ...

Eks igat nime annab väänata. Jossu ongi Joosepi hüüdnimi ja kindlasti hulga etem nimi kui Gregory, Steven või Kevin.Samas võib ka Karli hakata koolis kutsuma Karla või jumal teab veel kelleks. Aga see pole alati reegel, et just hakatakse nii kutsuma.

Unistaja ütles ...

Minu meelest kõlab Jossu päris armsalt...

Hüüdnimedega seoses meenub, et üks õpetaja rääkis koolis, et tahtis pojale nimeks Ruut panna, aga kartis, et kui äkki on laps juhtumisi natuke tüsedam, hakatakse Kuubiks kutsuma.

Anonüümne ütles ...

Oskar