Meie pere pesapuu

8. september 2008

Viimane nädal

Oeh, aeg läheb ikka pagana kiiresti. Alles ma jõllitasin kahte triipu testil, juba on aeg oma suure kõhuga koju jääda, puhkusele, nagu hellitavalt öeldakse seadusetegijate poolt, kes ilmselt ei ole lapse/lastega kodus olnud. Aga jah, viimane nädalake veel tööl. Ja tööülesandeid on veel mitu-mitu. Muuhulgas on irooniliselt sama asi päevakorral, mis Maailmaparandaja lahkudes ja milles minultki teatud vastust oodatakse ning mida minagi järeltulijale jätta ei saa/ei taha. Raske on nii tööd teha.
Aga mis vahepeal veel juhtunud on. Juubeleid sai peetud ja kooli kokkutulekul käidud. Pildil on vanaema 80. sünnipäeva puhul kogunenud 4 põlvkonda (puudu on 1 lapselaps seitsmest). Nagu näha, on varsti lausa 2 uut liiget lisandumas:) Jah, kahest inimesest on saanud päris palju...

Majale sai lõpuks ometi katus peale. Nüüd on sisetööd teha, eks näis, kas uus ilmakodanik saab uude tuppa juba tulla või mitte. Tähtaeg on igal juhul seatud. Ahjaa... Blogis pole vist kuulutanud, et UH põhjal ütles arst meile: "Poiss, mis poiss!" Vähemalt ei pea roosasid asju ostma hakkama:)

Siinkohal kuulutan välja ka uue ennustusvõistluse. Eelmine kord keegi täppi ei pannud sünnikuupäevaga, Karlil oli oma plaan end vanaisa sünnipäevaks sättida. Seekord on arsti poolt pandud tähtaeg 28. oktoober. Ennustused on oodatud 30. septembrini. Kes teab, mis kutil seekord plaanis on, ühtegi sünnipäeva lähiümbruses oodata ei ole:)

3 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Mina ennustan 31. oktoobrit! Mis ma õige vastuse eest auhinnaks saan?

Unistaja ütles ...

5. november

Anonüümne ütles ...

25.oktoober