Meie pere pesapuu

12. juuni 2006

Esimene sünnipäev

Sellel nädalal võib tähistada esimest sünnipäeva, poisipõnn saab juba kuu vanuseks. Nüüd on siis Eesti Vabariigis ametlikult 1 inimesehakatis rohkem, oma nime, isikukoodi, sünnitunnistuse ja haigekassakindlustusega. Nimeks sai siis lõpuks ikka Karl Markus Kallas, kuigi vahepeal kaldusime lihtsalt Karli kasuks otsustama. Aga asjaajamine käis üllatavalt lihtsalt.
Karl Markus on viimasel ajal aga üks jonnipunn ja üldse ei taha magada. Süles jääb kenasti magama, aga nii kui voodisse paned, on kisa lahti. Arvaks juba, et nii väike ajab kiusunuttu:) Ning tundub, et kõik, mis emme sööb, põhjustab gaase, nii et peaks vist söömisest üldse loobuma. Vähemalt kõigist headest asjadest olen pidanud hoiduma: õunad, pirnid, apelsinid, jäätis, piim, šokolaad, tordid-koogid, enamus mahlasid. Praegu ei tulegi rohkem meelde, aga söögi puhul tuleb alati 2 korda mõelda, enne kui suhu panen. Positiivne on asja juures see, et tuleb rasedusjärgsele kehakaalule kasuks.
Muidugi oskab Karl tubli poiss ka olla ja naeratada. Eriti meeldib talle issiga koos jalgpalli vaadata, emme tuleb meelde vaid siis, kui kõht tühi või kaka püksis. Ja südamearsti juures selgus, et ta on 3 nädalaga üle kilo juurde võtnud. Nii pole ime, et esimese suuruse mähkmed on väikseks jäänud.
Reedel ootab meid ees esimene visiit perearsti juurde mõõtma-kaaluma-süstima ning peale seda juba pikk-pikk reis Saaremaale vanaemade-vanaisade juurde. Mul on juba pikemat aega kohutav Saaremaa igatsus.
Kahjuks ei saa lõpuaktustele tulla ja soovin kõikidele lõpetajatele ette palju õnne! Sellel ajal, kui teie lõputöid lõpetasite, sain mina ühe teise asjaga lõpule, mis võttis küll tunduvalt kauem aega.

Kommentaare ei ole: