Meie pere pesapuu

18. veebruar 2006

Kullasadu Torinos

Eesti sportlased on ikka uskumatu saavutusega hakkama saanud- 3 kuldmedalit olümpiamängudelt! Kõige emotsionaalsem ja ilusam oli minu jaoks Kiku pühapäevane kuld, seda finišit vaadates tulid õnnepisarad silma. Pole midagi öelda, uhke on olla eestlane! Mul on veidike kahju Jaak Maest. Ta jääb koguaeg Veerpalust pisut maha ja seetõttu jääb varju. Kui tema sai olümpialt pronksi, siis Veerpalu trumpas ta kullaga üle. Tema oleks ka Torinost medali ära teeninud.
Aga kui muudel teemadel rääkida, siis kas olete märganud, kui pikaks on päevad veninud? Väljas on ärgates juba valge (so 7 ajal minu jaoks). Ja kas olete tähele pannud, et tihased laulavad? Kevad on ilmselt tulemas.
Ja lindude teemast ei saa viimasel ajal üle ega ümber. Vaevalt said idaranniku naftareostuses kannatanud linnud kokku korjatud ja puhtaks pestud ning see teema uudistes tahaplaanile vajuda, kui juba ähvardab meid lõunapoolt veel suurem oht- linnugripp. Täitsa hirmus, kui lähedale see meile on jõudnud. Algul ma ei pööranudki sellele suuremat tähelepanu, Indoneesia ja selle linnud on ju niiiiii kaugel. Aga linnugrippi surnud linnud Saksamaa Läänemere saarel ja Ungaris? Võtab kõhedaks. Ei lähe kaua, kui see meile jõuab ja mis see haigus tegelikult kaasa toob, ei tea vist õieti keegi veel.

Kommentaare ei ole: