Meie pere pesapuu

20. september 2005

Saaremaal käidud

Nädalavahetus sai siis Saaremaal käidud, mis tähendab suures osas ainult bussisõitu. Kodus sai veel viimast korda kukeseenel käidud, õunu ja ploome suurtes kogustes vitsutatud, õunamoosi, hapukurke ja salateid vaaritatud. Samuti olin pisut kasulik ja teenisin omale paariks nädalavahetuseks toasooja välja aidates puid laduda. Kusjuures mehed on ikka laisad küll ja kui asi nende töö kergendamisse puutub, siis nad mõtlevad ei tea mis tehnilised imed välja. Kui meie väikestena puid ladusime, siis tuli seda teha väikese käruga, mida tuli ise vedada ja kuhu eriti palju ei mahtunud, seetõttu oli see töö väga tüütu. Nüüd aga olid mängus aiatraktorid ja suured kärud ning töö edenes päris kiiresti. Muidugi käisin mereääres laineid vaatamas ja õhtul soojas saunas. Pühapäeval oli neid laineid kohe eriti palju, kuna päris tore torm oli väljas, mille tõttu ilmselt Viire ei sõitnud ja praamijärjekord oli vägagi pikk ning kaks liinibussi topiti Koguva peale, mis ei olnud üldse mugav. Järgmisena saab koju oktoobri lõpus, et vanaisa 75. ja vanatädi 90.! juubelit pidada.

2 kommentaari:

kõige laisem laiskloom ütles ...

kuulda oli jah, et te sealt Tartust pea kogu saarlaste kambaga kodumail käisite.. aga miks keegi ei tulnud Laisa Looma juurest läbi??!?? oleks võind korra õue sisse hüpata ja tere karjuda, sest kartulivõtmiseks ma teitest abilisi nagunii ei lootnud.. ja üleüldse, kes krt selle Saaremaa Tartust ikka nii kaugele on veeretand!!??

kõige laisem laiskloom ütles ...

P.S muidugi pean kiitma Liinat, kes käis keskkonnateenistuses mind vaatamas (kuigi tegelikult tuli hoopis Tiinaga vestlema, aga ikkagi ütles mullegi tere ja tõi isegi küpsist....)