Meie pere pesapuu

26. veebruar 2014

26.02.2014 - 60. elupäev

Täna oli tuju natuke parem. Suudan jälle rutiinselt asju teha ja sunnin end mitte mõtlema kodu peale. Väikese vahelduse tõi hommikul meile fotograaf, kes soovis Lastehaigla infovoldiku jaoks meid pildistada. 
Täna nägin arsti alles kella 2 paiku, kui ma Kasparit pesin. Kasparilt võeti täna näpu otsast verd, et hemoglobiini jälle vaadata. Sõrme otsast võetavast verest pidi täpsema näidu saama ja see oli kõrgem. Silma uuringu kohta ütles meie arst, et ta silmaarsti eile ei näinud, järelikult midagi hullu ei ole ja praegu vähemalt operatsiooni ei tule. Vastusesse oli arst kirjutanud, et Liisal on 2. staadium. Järelikult siis tuleb järgmise nädalani oodata. 
Liisa sõi hommikul kell 6 41 ml ehk 2 ml rohkem, kui ette nähtud, päeval aga ei õnnestunud teda jälle piisavalt ärkvele saada, et süüa anda, õhtul kell 9 sõi 18 ml. Kaspar seevastu sõi mitu korda, kuigi vähe korraga. Kell 6 sõi 9, kell 12 7, kella 6 ajal 3 ja kella 9 ajal 2 ml.  
Käisin poes söögitagavara ostmas. Ja õhtupoole tuli mu ema külla. Andsin talle kohe lapsed sülle ja järgmisena juba pidi sondist neid söötma:) Peab varakult harjutama hakkama:)

Kommentaare ei ole: