Meie pere pesapuu

25. märts 2008

Kevad?

Lõpuks kui tõesti peaksid ilmad soojad olema ja maa ilma lumekatteta, otsustab ilmataat ikka vingerpussi mängida ja hoopis lume maha sadada. Nii pole aus:(
Mis meil siis uuemat? Ilmselt pole see enam kellelegi väga uudiseks, aga alates 31. märtsist algab peale 2 aastat kodusolemist minu uus tööalane karjäär. Võite leida mind Tallinna tänav 22 teiselt korruselt pabereid määrimas. Karl jääb esialgu vanaemaga koju, aga panin ta ka lasteaiajärjekorda, kust anti lootust, et sügiseks saab ta koha. Eks paistab, kuidas Karl sellesse elumuutusesse suhtub, aga ega talle sõnaõigust veel ei antud. Endal on ka muidugi süümekad, eriti kui töövestluse päeva õhtul telekas rääkis, et ikka kolm esimest eluaastat peaks laps emmega kodus olema, veel parem, kui kauem. Ega mul ei olnud ju tegelikult nii vara plaaniski tööle minna, aga ei saanud sellisest pakkumisest ära öelda, sest kui vaja on, siis ilmselt ei pakutaks.
Nädalavahetusel õnnestus Karlil haigeks jääda. Laupäeval esialgu ainult nina jooksis, õhtupoole kerkis palavik üle 38 isegi. Vanavanaema soovitusel tegime viinasokke, mille vastu tal imekombel ei olnudki midagi. Öö olime mõistagi mõlemad Karliga magamata. Eile hommikul õnneks oli palavik ikka alanenud, aga nohu on tugev ka täna. Nii kurb on vaadata, kuidas muidu elava ja rõõmsameelse põngerja silmad on kurvad ja väsinud ning ta ainult emme süles vaikselt ilma liigutamata olla tahab. Aga pühapäeva hommikul tegi teistele munadekoksimises tuule alla juba:)
Karlil on mõned uued sõnad ka tulnud. Emme tassis on hommikuti "tee", kiisu teeb "mäu", mis vahel läheb sujuvalt üle "vau". Reksile öeldakse "ähm". "Nunnu" oskab ka öelda. Ja mänguautod teevad "ännn".
Kui Karl ütleb "mõm-mõm", siis küsib ta Karumõmmi unelaulu. Ja Põdra maja refrääni liigutusi teeb ka järele, või vähemalt üritab. Nii et T.V, võid kontrollima tulla, nagu plaadiümbrisel lubasid:)
Ja kui Karli käesti küsida, mis sa unes nägid, vastab ta pea eranditult "muu" ehk siis lehma, vahel on ka külalisesinejateks "mää" ja "iiah". Issi olevat väiksest peast alati kiissu unes näinud.
Ahjaa, minu fotokaga (mitte küll kõik minu tehtud) Unistaja sünnipäeval tehtud pilte võib näha siin.

2 kommentaari:

maailmaparandaja ütles ...

Mäletan kui Rererika oli väike ja talt küsisin, et mida ta unes nägi, siis vastas ta ikka, et kutsut. ja kui ma küsisin, et mis see kutsu unes tegi, siis ta vastas ikka, et nalja...
Murdjalt pole ma küsinud ,aga ma kahtlustan, et too näeks unes konnasid...

Anonüümne ütles ...

rõõm kuulda. loodan, et selleks ajaks kui Saarele jõuan, on liigutused päris selged:)