Meie pere pesapuu

8. juuni 2007

Lõpuks ka kraad käes

Bakalaureuse kraad siis, kuigi hetkel ka shampusest võib-olla natuke alkoholikraade veres. Aga jah, nüüd on tõesti tehtud. Närv oli ikka sees, hommikul ei saanud isegi magada, kuigi Karl üle mitme öö otsustas rahulikult magada. Ja siis veerand tunnikest enne kodust lahkumist avastasin, et hommikul oli retsensioon saadetud. Südamekloppides avasin faili ja .... hinne C. Nujah, tuju ikka langes mitu pügalat. Aga juba audikas istudes ei olnud enam närvis ega pettunud, kuidagi täiesti rahulik ja isegi ükskõikne tunne oli - saagu, mis saab, kehvemat hinnet ikka ei panda. Rahvast oli kohal vähe, peale kaitsjate veel üks kuulaja alguses, hiljem mõned lisandusid, retsensentidest ainult Tanel, komisjonis Toja ja Kirsimäe, lõpupoole tuli alles Mander. Aga suureks üllatuseks sain ikkagi vastu retsensendi tahtmist (kes muuhulgas on töökaaslase naise hea sõbranna ja endine naaber ning sama juhendajaga magistritöö teinud) hindeks B. Olin küll kogu tegemise aja endale korrutanud, et tähtis pole hinne, vaid see, et lõpuks kooli läbi saab, aga ausalt öeldes C oleks olnud väike pettumus ikkagi, eriti kuna töö tulemuste osas retsensendil sisulisi etteheiteid ei olnud, peamiselt oli välja toodud, et kirja- lausestus- ja vormistusvead. Nujah, oleks ehk saanud ju natuke paremini ka, aga mis tehtud, see tehtud.
Nii et homme, so reedel, olete kõik oodatud Liina juurde kella 7 ajal, et natuke tähistada ja lõõgastuda. Kaasa võtta hea tuju ja kui vaja, siis selle tekitamiseks vajalikud vahendid oma maitse järgi. Liina lubas pannkooke ka teha:)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tubli oled!!! Õnne sulle.

maailmaparandaja ütles ...

nõustun merikesega ja lisan omad õnnesoovid

kõige laisem laiskloom ütles ...

palju õnne!

tahan ka pannkooki :o(

ja mis retsensenti ja retsenseerimist puudutab: pean minagi ühe retsensiooni kirjutama.. ja ei ole apsaluutselt millegi muu kallal norida, kui vormistuse ja keelevigade.. 3pluss2 järgne bakatöö, mis on nagu referaat.. ja päris hästi koostatud on see referaat :o) st tegelt Sinu retsensent ka LIHTSALT ei osanud muu kallal norida ja kohe kindlasti seal ei olnudki millegi kallal norida ;o)